Noile tratamente pentru hepatita C sunt accesibile

Bine ați venit pe FixHepC.

Această pagină este în limba română însă restul website-ului este în limba engleză. Nu vă îngrijorați întrucât puteți face click pe butonul din dreapta-sus și schimba întregul site în limba română.

Accesarea noilor tratamente pentru hepatita C la prețuri accesibile este pe deplin posibilă prin importul paralel. Trimiterea către Statele Unite, Marea Britanie, Canada, Noua Zeelandă și în majoritatea altor țări este fiabilă, iar costul tratamentului pentru 12 săptămâni utilizând generice de înaltă calitate poate fi de numai 1250 USD.

Formele generice ale următoarelor medicamente sunt disponibile:

  • Epclusa® (Sofosbuvir 400 mg / Velpatasvir 100 mg)
  • Harvoni ® (Sofosbuvir 400 mg / Ledipasvir 90 mg)
  • Sovaldi® (Sofosbuvir 400 mg)
  • Daklinza® (Daclatasvir 60 mg)

Originalele Abbvie Viekira® și Merck Zepatier® pot fi de asemenea procurate de pe piețele în care prețurile sunt mai scăzute.

Genericele noastre provin de la producători renumiți precum Pharco, Hetero și Natco.

Noile tratamente au efecte secundare minime și de regulă văd 95% dintre pacienți vindecați după 12 săptămâni de tratament.

Urmăriți acest scurt videoclip pentru a explica ce facem și de ce. Dacă doriți să vă faceți bine, pagina noastră de start este un loc bun pentru a vă începe călătoria.

Deși nu vorbim portugheza/spaniola, puteți discuta cu noi pe chat sau scrie mesaje e- mail în portugheză/spaniolă, iar cu ajutorul lui Google Translate vă putem înțelege și răspunde.

Aici îl avem, cu subtitrare în limba română, pe Dr. Freeman vorbind despre ceea ce FixHepC face și de ce.

 

 

Copyright © 2015-2020 FixHepC

Back to Top