×

Notice

The forum is in read only mode.
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC:

FIXHEPC information translated in Romanian language 7 years 10 months ago #15428

  • rohcvfighter
  • rohcvfighter's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Vindecat de HCV cu med. generice. Cured with generics HCV drugs.
  • Posts: 389
  • Karma: 15
  • Thank you received: 1594
BINE AI VENIT PE ACEST THREAD!

DORESC SA TE INFORMEZ CHIAR DE LA INCEPUT CA IN MESAJELE CARE URMEAZA MAI JOS VEI REGASI O MULTIME DE INFORMATII UTILE CU PRIVIRE LA MEDICAMENTELE GENERICE PENTRU HEPATITA C. ITI RECOMAND SA ITI ACORZI TIMP PENTRU A LE CITI SI PENTRU A-TI FORMA O OPINIE CONSISTENTA CU PRIVIRE LA OPTIUNILE DE TRATAMENT.

SPER CA IN URMA LECTURARII ACESTOR INFORMATII ITI VEI PUTEA RASPUNDE LA URMATOARELE INTREBARI:
- CE SUNT MEDICAMENTELE GENERICE PENTRU HEPATITA C SI CAT DE BINE FUNCTIONEAZA?
- CE REPREZINTA STUDIILE REDEMTPION?
- CARE ESTE MODALITATEA LEGALA PRIN CARE POTI OBTINE MEDICAMENTELE GENERICE PENTRU A-TI TRATA HEPATITA C?

LECTURA PLACUTA!

.. Update 09.07.2017 .. Material video cu subtitrare in limba romana continand precizari FixHepC



P.S. Daca nu ai prea mult timp la dispozitie, poti vizita postarea care ofera un rezumat al celor prezentate (fixhepc.com/forum/new-to-forum/969-fixhe....html?start=15#21701 ). Iti recomand insa sa te documentezi mai mult pentru a-ti forma o opinie solida cu privire la medicamentele generice pentru hepatita C.
WELCOME ON THIS THREAD!

I WISH TO INFORM YOU FROM THE VERY BEGINNING THAT IN THE FOLLOWING MESSAGES YOU WILL RETRIEVE A LOT OF USEFUL INFORMATION ABOUT GENERIC MEDICINES FOR HEPATITIS C. I WOULD LIKE TO ADVISE YOU TO TAKE YOUR TIME IN READING THE INFORMATION AND TO MAKE YOUR OWN CONSISTENT OPINION ABOUT THE TREATMENT OPTIONS.

I HOPE THAT AFTER READING ALL THESE INFORMATION YOU WILL BE ABLE TO ANSWER YOURSELF TO THE FOLLOWING QUESTIONS:
- WHAT ARE GENERIC FOR HEPATITIS C AND HOW WELL DOES IT WORK?
- WHAT ARE THE REDEMTPION eTRIALS?
- WHAT IS THE LEGAL WAY BY WHICH YOU CAN GET THE GENERIC MEDICINES TO TREAT YOUR HEPATITIS C?

ENJOY YOUR READING!

.. Update 09.07.2017 .. Video material containing the FixHepC explainer with Romanian subtitle



P.S. If you do not have too much time, you can visit the post that provides a summary of the presented (fixhepc.com/forum/new-to-forum/969-fixhe....html?start=15#21701 ). I do recommend you however to research more in order to make yourself a solid opinion about the generic drugs for hepatitis C.
______________________ Initial text ______________________
Hello Everybody,

I open this topic in order to upload here information posted on Fixhepc and translated into the Romanian language.
The translations I am doing are made on a voluntarily base, I am doing my best to provide translation of a high accuracy, however, in case someone (and I address this to Romanian speaking visitors) will note translation errors or ambiguous text, I am open to such feedback.
Please have in view that I cannot translate all the content posted on Fixhepc, yet I do hope that the translations I will post here it will be sufficient enough so that people become more informed.
For transparency reasons, I will post the translated text, the data source, as well as bilingual PDF files so that the information may be easier cross checked.

Best Regards,
RHF
In fiecare an HCV ucide peste 500000 oameni.Medicamentele generice pentru hepatita C functioneaza. Nu deveni statistica! Cauta pe Google “medicamente generice pentru hepatita C”.
HCV kills more than 500000 people every year. HCV generic drugs work. Don't become a statistic.
By sharing this Youtube video you might save someone’s life!
My TX: HEPCVIR-L[generic Harvoni]-India
SVR52 achieved
The following user(s) said Thank You: isaing4, Meg, GT2

FIXHEPC information translated in Romanian language 7 years 10 months ago #15429

  • rohcvfighter
  • rohcvfighter's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Vindecat de HCV cu med. generice. Cured with generics HCV drugs.
  • Posts: 389
  • Karma: 15
  • Thank you received: 1594
Marko's blog from 19th of April 2016:
Dr. Freeman's Presentation at 2016 International Liver Congress - DAA treatment works like a charm!


This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF

In fiecare an HCV ucide peste 500000 oameni.Medicamentele generice pentru hepatita C functioneaza. Nu deveni statistica! Cauta pe Google “medicamente generice pentru hepatita C”.
HCV kills more than 500000 people every year. HCV generic drugs work. Don't become a statistic.
By sharing this Youtube video you might save someone’s life!
My TX: HEPCVIR-L[generic Harvoni]-India
SVR52 achieved
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Vororo, isaing4, Hazel, Meg

FIXHEPC information translated in Romanian language 7 years 10 months ago #15430

  • rohcvfighter
  • rohcvfighter's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Vindecat de HCV cu med. generice. Cured with generics HCV drugs.
  • Posts: 389
  • Karma: 15
  • Thank you received: 1594
Marti, 19 Aprilie 2016 08:26

Prezentarea dr. Freeman la Congresul Internațional al Ficatului – Tratamentul cu DAA funcționează minunat
Scris de Marko

(activitatea de traducere a fost efectuată în regim de voluntariat de către un utilizator înregistrat pe platforma fixhepc.com. Deși traducătorul a depus cele mai bune eforturi pentru a furniza o traducere de acuratețe ridicată, acesta nu își poate asuma responsabilitatea asupra ei, în caz de dubii ori în scop de clarificare, textul original, în limba engleză, putând fi consultat la adresa sursă:
fixhepc.com/blog.html )

Congresul Internațional al Ficatului este un eveniment de 5 zile, în care oamenii de știință și experții medicali din întreaga lume vin pregătiți cu noutăți din cele mai recente cercetări hepatice. Fără îndoială, acesta este cel mai mare eveniment dedicat bolilor de ficat în general și are cel mai mare factor de impact. În acest an, mai mult de 10.000 de experți în știință și medicină s-au întâlnit la Congresul Internațional al Ficatul 2016 din Barcelona, Spania. În lumina reflectoarelor la congres s-a aflat ceea ce noile cercetări spun despre posibilitatea de a trata bolile de ficat, iar locul cental a fost ocupat de hepatita C - au fost puse în discuție prețurile actuale ridicate ale tratamentelor pentru hepatita C și s-au prezentat alternative.

Dr. Freeman de la FixhepC Buyers Club a oferit una dintre cele mai convingătoare prezentări prin abordarea celei mai importante probleme din tratamentul hepatitei C de astăzi - prețurile ridicate ale medicamentelor de marcă care provin de la Gilead Sciences, Abbvie, BMS și MSD. Din datele colectate în timpul studiilor clinice de scară largă cu tratamente DAA, este evident, după cum Dr. Freeman însuși a subliniat, că pacienții care nu își pot permite mai mult de 80.000 $ pentru medicamentele de marcă pentru Hepatita C pot fi tratați cu DAA cu o rată egală de succes. Avantajul tratamentului DAA este costul redus - pacienții cu hepatita C din întreaga lume pot fi vindecați chiar și cu 1000 $.
Dovedind că tratamentele generice cu DAA pot fi de același succes precum tratamentele de marcă, Dr. James Freeman a definit un rol clar al medicamentelor generice în domeniul de tratament al hepatitei C.

Ideea dr. Freeman
Congresul Internațional Ficatul a fost intotdeauna un eveniment foarte notabil; cu toate acestea, în ultimii ani, interesul și oamenii care vin la eveniment au crescut enorm. Obținerea unui nou remediu pentru hepatita C este o parte a motivului; cealaltă parte este aceea că prin inventarea unui leac de succes pentru hepatita C, acest domeniu de tratament a devenit foarte profitabil pentru oricine vinde tratamente de marcă pentru Hepatita C.
O privire la tabelul cu cele mai scumpe medicamente prescrise în SUA, vă va explica de ce. Tratamentul pentru hepatita C se vinde, iar ei vând la prețuri ridicol de mari.

Cu toate acestea, pentru fiecare persoană care își poate permite tratamente pentru hepatita C, cum ar fi Sovaldi și Harvoni, există cel puțin 10 de persoane în Statele Unite și în întreaga lume, care nici măcar nu își pot imagina cum să strângă 80.000$ pentru tratamentul fără de care cel mai probabil vor muri.

Piața genericelor pentru hepatita C

Secretele succesului tratamentelor moderne Hepatita C constau în moleculele active recent descoperite din medicamente de marcă. Aceste molecule active, care conțin tot efectul terapeutic, sunt cunoscute sub denumirea de antivirale cu acțiune directă sau pe scurt DAA. Prin modul în care Big Pharma funcționează, DAA precum sofosbuvir, ledipasvir și daclatasvir sunt ușor disponibile în companiile farmaceutice cu sediul în India și China.

Ideea dr. Freeman a fost simplă, dar are un efect profund: De ce să nu folosim aceste DAA de cost scăzut, din care sunt făcute tratamentele de marcă pentru hepatita C, pentru a trata hepatita C?

Prin studiile „REDEMPTION”, Dr. Freeman a reușit să arate cât de bine DAA tratează Hepatita C în comparație cu medicamentele de marcă precum Sovaldi și Harvoni. Avantajul, desigur, este reducerea mare a costurilor de tratare a hepatitei C. În cazul în care DAA dă rezultate, unui pacient cu hepatita C nu i s-ar mai cere să plătească peste 80.000 $ pentru tratament; el sau ea ar avea o opțiune alternativă de a fi tratat cu DAA pentru aproximativ 1.000 $. În acest fel, milioane de pacienți cu hepatită C din toată lumea ar putea avea acces la tratament datorită disponibilității financiare.

Studiile REDEMPTION DAA

Scopul studiilor REDEMPTION DAA a fost de a arăta cât de bine DAA tratează hepatita C. Știm că rata de vindecare a majorității tratamentelor de marcă pentru Hepatita C este de peste 90% conform studiilor clinice corespunzătoare Faza III efectuate de Gilead Sciences, Abbvie, MSD and BMS.

În scopul studiilor, DAA de preț scăzut precum sofosbuvir, ledipasvir, daclatasvir și ribavirină, au fost importate în mod legal și testate cu tehnici moderne de analiză, cum ar fi HPLC, RMN și spectrometrie de masă. Pacienții implicați în studiile REDEMPTION au provenit din întreaga lume - SUA, Marea Britanie, Australia, Canada, Europa, Asia de SE și Africa.

"Datele noastre interimare sugerează o posibilă soluție pentru pacienții cu hepatită C în zonele în care accesul la tratament a fost restricționat ca urmare a prețurilor ridicate cerute pentru tratamentul de marcă ", a declarat Dr. James Freeman, de la GP2U Telehealth, Hobart, Australia, autorul principal al studiului. "La nivelul de preț al medicamentelor generice antivirale cu acțiune directă, tratarea întregii epidemii de Hepatită C la nivel global ar putea fi fezabilă financiar. Mai mult decât atât, dacă un pacient este vindecat de hepatita C, există dovezi pentru supraviețuire îmbunătățită și riscuri mai mici de cancer la ficat și ciroză hepatică, iar pacienții vindecați ar putea relua activitatea, oferind mai departe beneficii economice pentru societate ".

Rezultatele studiilor indică în mod clar faptul că tratamentul generic DAA are per total un succes de 95% în cazurile pacienților cu cel mai frecvent genotip 1. Mai important, aceasta este în concordanță cu cât de bine au performat medicamentele de marcă în faza a III-a a studiilor lor clinice. Acest lucru servește ca dovadă a faptului că a fi tratat cu medicament de marcă va da aceleași rezultate ca și tratamentul cu DAA generice - cu toate acestea, prin alegerea celui din urmă, veți economisi 80.000$. Nu numai atât, toți pacienții care nu își pot permite producă 80.000$ vor avea acum o șansă excelentă de a lupta prin alegerea unui tratament de 1.000 $ cu DAA.

Rezultate:
Rata de vindecare pentru sofosbuvir + ledipasvir (medicament de marcă: Harvoni) la pacienții cu hepatită C genotipul 1 este de 93%.
Rata de vindecare pentru sofosbuvir + daclatasvir (medicament de marcă: Sovaldi + Daklinza) la pacienții cu hepatită C genotipul 1 este de 97%.

"La nivelul tuturor genotipurilor, rata SVR a fost de 94%, după tratamentul cu medicamente generice DAAs. Acest lucru indică faptul că medicamentele generice DAAs pot furniza aceleași rate de succes ca echivalentele de marcă, dar la un preț care este de 1/100 din costul actual ", a explicat Dr. James Freeman.

Implicațiile succesului studiilor REDEMPTION DAA

În urmă cu aproximativ 15 ani, în loc de hepatita C, aveam de-a face cu prețuri ridicate și lipsa de disponibilitate a medicamentelor pentru HIV care a rezultat. Oamenii mureau nu din cauza lipsei tratamentului, ci pentru că tratamentul era prea scump pentru ca cei mai mulți să și-l poată permite.

Astazi oricine este infectat cu HIV este tratat cu medicamente foarte eficiente și la prețuri accesibile.

Dacă a existat un moment definitoriu în istorie care ne-a schimbat perspectiva asupra HIV de la o boală mortală la una ușor de tratabilă, acela fost studiul publicat în 2004 de Lancet care a dovedit la fel pentru HIV precum Dr. Freeman a demonstrat pentru HCV că - medicamentele generice funcționează la fel de eficient precum medicamentul de origine pentru o fracțiune din cost.

Datorită factorului de impact pe care Congresul Internațional al Ficatului îl are, nu mai avem nevoie să sperăm că hepatita C va fi peste 15 ani la fel de ușor tratabilă precum HIV - putem conta pe aceasta. De la un pacient obișnuit până la Senatul Statelor Unite, toată lumea face presiuni pentru reducerea costurilor medicamemtelor pentru Hepatita C; dar Big Pharma încă nu a putut fi motivată cu aceasta.

Mulțumită Dr. Freeman nu mai avem nevoie de Big Pharma pentru a reduce costurile; acum avem o dovadă definitivă că tratamentul low-cost cu DAA generice este de același succes precum medicamentele pe care Big Pharma vrea să le vândă cu peste 80.000 $. O putem face pentru 1.000 $ și în așa fel încât putem ajuta pe toți - nu doar pe oamenii cu venituri de 6 cifre din Statele Unite, ci și un fermier din Australia sau un cioban din Egipt de asemenea.

"Există un rol clar pentru tratamentele generice, cum ar fi acestea, pentru persoanele cu hepatita C din întreaga lume. Implicațiile de creștere a disponibilității acestor medicamente ar putea fi enorme, prezentând mai multor persoane posibilitatea unui "leac" pentru ceea ce este adesea o condiție debilitantă ", a declarat profesorul Laurent Castera, Secretar General EASL.

În următoarea noastră postare de pe blog vă vom oferi informații din interior cu privire la detaliile studiului din prezentarea Dr. Freeman. Dacă există un lucru de reținut din toate acestea, acela este că atunci când doctorul Freeman a terminat prezentarea, câteva becuri au explodat deasupra capetelor experților în știință și medicină - ideea că putem vindeca întreaga planetă de hepatita C, și ne putem permite de fapt să plătim pentru aceasta un preț rezonabil.

In clipul de mai jos puteți vedea aspectele importante din Congresul Internațional al Ficatului 2015. Videoclipul pentru aspectele importante din 2016 este în prezent în producție.

In fiecare an HCV ucide peste 500000 oameni.Medicamentele generice pentru hepatita C functioneaza. Nu deveni statistica! Cauta pe Google “medicamente generice pentru hepatita C”.
HCV kills more than 500000 people every year. HCV generic drugs work. Don't become a statistic.
By sharing this Youtube video you might save someone’s life!
My TX: HEPCVIR-L[generic Harvoni]-India
SVR52 achieved
The following user(s) said Thank You: mgalbrai, Tina-Hill-facebook, isaing4, Hazel, Meg, GT2

FIXHEPC information translated in Romanian language 7 years 10 months ago #15480

  • rohcvfighter
  • rohcvfighter's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Vindecat de HCV cu med. generice. Cured with generics HCV drugs.
  • Posts: 389
  • Karma: 15
  • Thank you received: 1594
Hello Everybody,

here is the bilingual PDF file (RO-EN) of the ILC presentation of Dr. Freeman with added explanations (see Marko's blog from 23.04.2016).
Buna Tuturor,
aici regasiti fisierul bilingv PDF (RO-EN) a prezentarii dr. Freeman de la ILC continand explicatii suplimentare (a se vedea blog-ul lui Marko din 23.04.2016)


This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF

In fiecare an HCV ucide peste 500000 oameni.Medicamentele generice pentru hepatita C functioneaza. Nu deveni statistica! Cauta pe Google “medicamente generice pentru hepatita C”.
HCV kills more than 500000 people every year. HCV generic drugs work. Don't become a statistic.
By sharing this Youtube video you might save someone’s life!
My TX: HEPCVIR-L[generic Harvoni]-India
SVR52 achieved
Attachments:
The following user(s) said Thank You: tweakmax, mgalbrai, isaing4, Meg

FIXHEPC information translated in Romanian language 7 years 10 months ago #15495

  • rohcvfighter
  • rohcvfighter's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Vindecat de HCV cu med. generice. Cured with generics HCV drugs.
  • Posts: 389
  • Karma: 15
  • Thank you received: 1594
Herewith I am uploading the romanian translation of Marko's blog from 23.04.2016:
Sâmbătă, 23 Aprilie 2016 11:17

Studiile REDEMPTION-1 DAA pentru hepatita C prezentate la Congresul Internațional al Ficatului 2016
Scris de Marko
activitatea de traducere a fost efectuată în regim de voluntariat de către un utilizator înregistrat pe platforma fixhepc.com. Deși traducătorul a depus cele mai bune eforturi pentru a furniza o traducere de acuratețe ridicată, acesta nu își poate asuma responsabilitatea asupra ei, în caz de dubii ori în scop de clarificare, textul original, în limba engleză, putând fi consultat la adresa sursă:
fixhepc.com/blog/item/66-redemption-1-da...r-congress-2016.html

Ca parte a efortului de a rezolva lipsa de disponibilitate a medicamentelor moderne pentru hepatita C, studiile clinice REDEMPTION-1 au fost efectuate pentru a determina siguranța și eficacitatea antiviralelor generice cu acțiune directă (DAA) pentru a trata hepatita C. Studiile au fost conduse de Dr. James Freeman de la FixHepC Buyers Club, care a făcut o prezentare cu privire la rezultatele studiului la cel mai important eveniment dedicat bolilor de ficat - Congresul Internațional al Ficatului 2016; un eveniment care adună peste 10.000 de experți în medicină și știință din întreaga lume ce a avut loc la Barcelona, Spania.

Mai jos este prezentarea Dr. Freeman cu explicații suplimentare. Puteți descărca versiunea completă a studiilor clinice REDEMPTION-1 mai jos (vezi atasament).



Adevăratul domeniu științific al hepatitei C
Așa cum Dr. Freeman a precizat elegant, descoperirea medicamentelor moderne pentru hepatita C, ce constau în DAA, rivalizează cu inventarea penicilinei de către Alexander Fleming în 1928. Interesant în această analogie, este că penicilina a devenit utilizată pe scară largă abia în 1942, în timpul celui de-al doilea război mondial. Tratamentul DAA este în prezent disponibil pentru oricine - are un buzunar suficient de adânc. Din cei aproximativ 150 de milioane de pacienți cu hepatită C, doar 500.000 sunt tratați anual cu DAA. Ceea ce e mai puțin de 1%.

Din topul celor 5 cauze majore ale bolilor infecțioase, hepatita C s-ar putea să fie cea care este cel mai puțin cunoscută. Cu toate acestea, cu tratamentul revoluționar DAA pe prima pagină, conștientizarea asupra hepatitei C ia încet avânt și adevăratul domeniu științific cu privire la problemele asociate cu hepatita C devine pe zi ce trece din ce în ce mai evident; așa cum este problema prețurilor ridicate ale tratamentelor de marcă pentru Hepatita C.

Topul celor 5 cauze majore ale bolilor infecțioase:
HIV/AIDS
Hepatita cu Virus B (HBV)
Tuberculoza
Malaria
Hepatita cu virus C (HCV)

Avem de mai bine de zece ani tratamente eficiente pentru toate aceste boli, cu excepția hepatitei C. Abia la sfârșitul anului 2013 prima molecula DAA numită sofosbuvir a fost lansată și care ar fi trebuit în fapt să îmbunătățească masiv statisticile mondiale despre hepatita C prin vindecarea pacienților cu hepatita C. În fapt, noile tratamente pentru hepatita C au o rată de vindecare de aproximativ 95%, cu efecte secundare minime.

Iată câteva statistici actuale privind hepatita C, așa cum au fost prezentate de către Dr. Freeman:
Avem 150 de milioane de pacienți infectați cu virusul hepatitei C
Avem circa 500.000 de decese cauzate de hepatita C și bolile asociate cu hepatita C
Chiar și cu tratamentul eficient DAA descoperit, tratăm doar 500.000 de pacienți pe an

Dacă vă gândiți o clipă la scăderea acestor numere, întrebarea evidentă este:


"Dacă avem 150 de milioane de pacienți, de ce tratăm doar 0,5 milioane dintre ei? Mai ales când alți 0,5 milioane de pacienți mor în fiecare an."

Răspunsul este de asemenea cât se poate de evident.
Modul în care Big Pharma face prețurile medicamentelor pentru Hepatita C.

Problema este costul ridicat al tratamentului.
Big Pharma este aptă să crească prețurile medicamentelor inovatoare; cu toate acestea, zona de tratament a hepatitei C este o cu totul altă problemă din cauza extremelor foarte mari în care Big Pharma a fixat prețul tratamentelor hepatitei C, a căror inovație este discutabilă și nu se bazează pe costurile de producție ale fabricării pastilelor bazate pe DAA.

Aici este o ilustrare a Dr. Freeman despre cât costă tratementele noi pentru hepatita C bazate pe sofosbuvirul standard, și care sunt costurile reale de producție pentru a le fabrica.


Din graficul de mai sus, este clar că prețul tratamentului hepatitei C nu are nimic de-a face cu costul ingredientelor. Companiile farmaceutice cheltuie 100 $ pentru a produce medicamentele pentru hepatita C, și le vând pentru remarcabila sumă de 84.000 $ (preț în SUA). Această marjă incredibilă se traduce în mod indirect în cele 500.000 de decese anuale.
În mod paradoxal, descoperirea unui remediu eficient pentru hepatita C, a adus mai multe probleme decât a rezolvat, din cauza modului în care funcționează Big Pharma.
Există o cale de a ocoli Big Pharma. Unul dintre principalele obiective ale studiilor clinice REDEMPTION-1 este de a oferi o bază științifică pentru tratamentul cu DAAs generice. Acesta au fost proiectate pentru a dovedi că un pacient poate fi vindecat folosind DAA generice low-cost la fel de eficient ca și medicamentele de marcă la prețul de 84.000 $.

Medicamentele DAA generice și legalitatea obținerii lor
Genericele DAAs sunt de fapt ingredientele principale terapeutice din care sunt fabricate medicamentele de marcă pentru hepatita C. Este important să se înțeleagă că DAAs dețin toate efectele terapeutice; companiile farmaceutice adăugă, de obicei, zaharuri si alte ingrediente non-terapeutice pentru a transforma DAAs, aflate sub formă de pulbere, într-o pastilă; un produs cu care cei mai mulți dintre noi suntem obișnuiți.

Potrivit studiului, DAAs generice, cum ar fi sofosbuvir, ledipasvir și daclatasvir sunt produse în masă pentru 1% din prețul curent din SUA al produselor finale. Prin utilizarea acestor DAAs pentru tratament, putem să ne lipsim de 99% din costurile asociate tratamentului pentru hepatita C. Cu toate acestea, în multe cazuri, legalitatea utilizării genericelor DAA low-cost este pusă sub semnul întrebării. Aceste aspecte sunt foarte importante atunci când vine vorba de obținerea unui tratament low-cost și au fost abordate la Congresul Internațional al Ficatului 2016 din Barcelona.

Dr. Freeman a subliniat că, în conformitate cu legile care guvernează în Australia, Marea Britanie și în alte țări, un pacient individual are dreptul de a importa pentru cel mult 3 luni (n.r. durata tratamentului) medicamente destinate exclusiv uzului personal.

De obicei, în industria farmaceutică, Big Pharma are brevete pentru molecule terapeutice, oferindu-le în mod legal puterea de monopol și privilegii. Tratamentul hepatitei C nu este o excepție; DAAs, precum sofosbuvir, ledipasvir și daclatasvir sunt toate protejate de brevete.
Cu toate acestea, Acordul Organizației Mondiale a Comerțului privind aspectele legate de comerț ale drepturilor de proprietate intelectuală (TRIPS) oferă o bază ca importul medicamentelor pentru hepatită C, cum ar fi genericele DAAS, să fie legal.
În conformitate cu articolul 60 din acordul menționat anterior cunoscut ca De Minimis Imports, se menționează următoarele:

"Membrii pot exclude de la aplicarea dispozițiilor de mai sus cantități mici de mărfuri cu caracter necomercial aflate în bagajele personale ale călătorilor sau trimise în colete mici."

Articolul citat afirmă că legile TRIPS exclud importul unor cantități mici de mărfuri necomerciale. Un pacient cu hepatită C, care călătorește dinspre China, cu pastile generice DAA în bagaj pentru uz personal este un exemplu de aplicare în practică a articolului De Minimis Imports. Acest lucru oferă de asemenea, o bază legală pentru fixhepc.com de a oferi pacienților cu hepatită C acces la medicamente si de a-i ajuta prin discutarea tratamentului on-line.

Studiile clinice REDEMPTION-1
Pentru a putea începe studiile clinice REDEMPTION-1, au fost necesare două elemente cheie:

DAAS generice credibile ca tratament.
Pacienți cu hepatită C ca subiecți.

DAAs generice

Au fost procurate DAAs generice, iar calitatea lor a fost evaluată cu tehnici farmaceutice avansate, cum ar fi HPLC, RMN și spectrometria de masă. Pentru un ochi antrenat, rezultatele obținute (sunt incluse mai jos) demonstrează că sofosbuvir-ul DAA procurat are structura moleculară așteptată a moleculei sofosbuvir. Acest lucru confirmă validitatea DAAs generice utilizate în studiile REDEMPTION-1.


Vârfurile din spectrul RMN de mai sus corespund atomilor specifici de hidrogen (H) din molecula de sofosbuvir și confirmă structura întregii molecule. RMN este o tehnică standard pentru obținerea structurii moleculei pentru micile molecule terapeutice precum DAAs.

Pacienții cu hepatită C

În scopul de a determina eficacitatea DAAs generice obținute, pacienții cu hepatită C au fost recrutați prin intermediul site-ului fixhepc.com/. Cu ajutorul lui Dr. Freeman, mai mult de 400 de pacienți au fost asistați în a face un import personal pentru medicamentele accesibile pentru hepatita C.


După cum se poate vedea în mod clar, pacienții din întreaga lume au fost incluși în studiile clinice. Fiecăruia dintre ei i-a fost oferită asistență pentru importul legal al tratamentului generic verificat DAA la un preț accesibil.

Cu ajutorul platformei de telemedicină gp2u.com.au fiecare pacient a fost evaluat în trei etape:

1. înainte de începerea tratamentului
2. în timpul tratamentului
3. După tratament (determinarea ratei de vindecare prin răspunsul viral susținut (SVR))

Acest sistem a prezentat baza pentru evaluarea siguranței și eficacității medicației generice importate în mod legal de către pacienții cu hepatită C.

Este bine cunoscut faptul că există 6 genotipuri ale virusului hepatitei C și fiecare dintre ele este tratat într-o manieră corespunzătoare cu o selecție de DAA generice. Din lista de peste 400 de pacienți cu hepatită C, Dr. Freeman a prezentat datele statistice cu privire la pacienții implicați în studii.


Datele statistice de mai sus relevă faptul că vârsta medie a pacienților cu hepatită C din studii a fost de 54,4 ani. Aproximativ jumătate dintre pacienți au fost naivi - ceea ce înseamnă că anterior nu au primit nici un tratament pentru hepatită C, iar aproximativ 30% dintre ei sufereau deja de ciroză hepatică.

Genotipurile cele mai predominante în studii au fost genotipul 1 (63,9%) și genotipul 3 (27,5%), iar modalitatea cea mai predominantă a tratamentului a fost sofosbuvir + ledipasvir (45,8%) și sofosbuvir + daclatasvir (42,6%).

Rezultatele studiilor REDEMPTION-1
Obiectivul studiilor a fost de a evalua siguranța și eficacitatea tratamentului cu DAA generice și să le compare cu datele publicate din faza a III-a a studiilor clinice ale tratamentelor existente de marcă pentru hepatita C.

Principalul parametru de măsurare a eficacității tratamentului hepatitei C este scăderea încărcăturii virale în timp.

In graficul de mai jos, putem vedea comparația despre cât de repede scade încărcătura virală HCV la pacienții tratați cu DAA generice. La grafic sunt adăugate rezultatele din faza a III-a a studiilor clinice privind cât de repede a scăzut încărcătura virală HCV la pacienții care au utilizat medicamente de marcă.


Uitându-ne la grafic, este important de urmărit atunci când Log încărcaturii virale ajunge la 1, virusul HCV nu mai este prezent (din log (1) = 0). Rezultatele studiilor REDEMPTION-1 indică în mod clar faptul că scăderea încărcăturii virale la pacienții tratați cu generice DAA este la fel de rapidă, sau în unele cazuri chiar mai rapidă, decât la pacienții tratați cu medicamente de marcă. Aceasta confirmă premisa că eficacitatea tratamentului cu DAA generice este comparabilă cu cea a tratamentului cu medicamente de marcă.

Aici este o privire mai detaliată a modului în care combinația de tratament DAA generic sofosbuvir + daclatasvir combate HCV la pacienții cu genotip 1 și genotip 3.


După cum putem vedea, încărcătura virală a pacienților cu genotipul 1 a scăzut la 0 (Log incărcătură virală = 1) mai repede. În medie, a durat aproximativ 14 de zile de tratament pentru ca pacienții cu genotipul 1 să scape de HCV. Pentru pacienții cu genotip 3, încărcătura virală zero a fost atinsă în aproximativ 30 de zile.
În ambele cazuri, combinația sofosbuvir + daclatasvir s-a dovedit a fi foarte eficientă în tratarea hepatitei C.

Care a fost rata de vindecare în studiile EREDEMPTION-1?
Un parametru care este în observație atunci când dorim să determinăm dacă un pacient este vindecat de hepatita C, este încărcătura virală (ARN HCV). Dacă nu putem detecta materialul genetic ARN al HCV în testul efectuat (aceasta înseamnă că conținutul ARN-VHC este sub limita inferioară de cuantificare (LLOQ)), vom considera un astfel de pacient vindecat.

Cu toate acestea, unii pacienți care prezintă încărcătură virală la zero la sfârșitul tratamentului (EOT), vor suferi în câteva săptămâni din nou de hepatita C. Unele dintre virusurile HCV nu au fost distruse și au eludat detecția; fără tratament se vor înmulți și vom vedea din nou prezența lor prin măsurarea încărcăturii virale.

In graficul de mai jos, vom vedea eficacitatea tratamentului la 2 puncte de timp distincte:

La sfârșitul tratamentului (coloanele din stânga)
La 4 săptămâni după terminarea tratamentului (coloanele din dreapta)


La sfârșitul tratamentului, rata de vindecare rezultată pentru regimurile de tratament cele mai proeminente a fost de 99,6%. Din 236 de pacienți tratați, numai 1 a prezentat încă o încărcătură virală deferită de zero la sfârșitul tratamentului. Încărcătura virală a restului de 235 pacienți a fost zero.

Cu toate acestea, la 4 săptămâni după tratament, unii pacienți au experimentat recurența hepatitei C. Din datele de mai sus pentru GT1, putem vedea că tratamentul combinat sofosbuvir + ledipasvir a trecut de la un succes de 99,2% la 93,7%. Acest lucru înseamnă că în 5,5% dintre pacienții tratați în acest fel, hepatita C a revenit.
Pe de altă parte, combinația sofosbuvir + daclatasvir a avut mai mult succes - rata de vindecare după 4 săptămâni a scăzut a 97,3% de la 100%. În esență, doar 1 pacient cu GT1 tratat astfel a suferit de recurența hepatitei C.

Rezultatul principal al studiilor REDEMPTION-1 - EFICACITATEA

Obiectivul principal al studiilor REDEMPTION-1 este de a dovedi științific că medicamentele generice DAA pe care pacienții le pot procura pentru aprox. 1.000 $ sunt la fel de succes în tratarea hepatitei C precum medicamentele de marcă pentru care pacienții din SUA trebuie să plătească 84.000 $ sau mai mult.

Rata globală de vindecare a fost observată prin parametrul SVR12 – răspunsul viral susținut măsurat la 12 săptămâni după terminarea tratamentului. Există un consesus prin care SVR12 este o măsură adevărată a eficacității medicației pentru Hepatita C.

In graficul de mai jos sunt rezultatele vindecării ale medicamentelor de marcă pentru fiecare genotip.
In fiecare an HCV ucide peste 500000 oameni.Medicamentele generice pentru hepatita C functioneaza. Nu deveni statistica! Cauta pe Google “medicamente generice pentru hepatita C”.
HCV kills more than 500000 people every year. HCV generic drugs work. Don't become a statistic.
By sharing this Youtube video you might save someone’s life!
My TX: HEPCVIR-L[generic Harvoni]-India
SVR52 achieved
The following user(s) said Thank You: mgalbrai, isaing4, GT2

FIXHEPC information translated in Romanian language 7 years 10 months ago #15496

  • rohcvfighter
  • rohcvfighter's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Vindecat de HCV cu med. generice. Cured with generics HCV drugs.
  • Posts: 389
  • Karma: 15
  • Thank you received: 1594


Aici sunt rezultatele vindecării obținute cu tratament generic DAA în studiile REDEMPTION-1.


Comparând graficele de mai sus, putem vedea că ratele de vindecare în tratamentul cu medicamente de marcă și tratamentul cu generice DAA low-cost sunt foarte similare.

Aceasta este confirmarea obiectivului studiilor REDEMPTION-1.

Prin urmare, observăm o diferență mai mică de 6% în ratele de vindecare dintre medicamentele de marcă și genericele DAA low-cost; în plus, în mai multe cazuri, tratamentul cu generice DAA s-a dovedit a fi chiar mai de succes decât cel cu medicamente de marcă.

Rezultatul principal al studiilor REDEMPTION-1 – SIGURANȚA

Dr. Freeman a abordat de asemenea evaluarea siguranței tratamentului cu generice DAA. După cum se poate vedea din slide-ul prezentării de mai jos, profilul de siguranță al pacienților incluși în studiu a fost comparabil cu rezultatele studiilor clinice din faza III pentru medicamentele de marcă respective.



Concluziile studiilor REDEMPTION-1

Studiile de succes REDEMPTION-1 au demonstrat că tratamentul hepatitei C, cu generice DAA este la fel de eficient și sigur precum cu medicamentele de marcă.

Pentru a rezuma rezultatele studiilor, Dr. Freeman a subliniat 3 aspecte foarte importante de reținut:

1. Tratamentul generic pentru hepatita C este la fel de eficace precum medicamentele de marcă, și costă doar 1.000 $.
2. Având în vedere costul de producție de 200 $ ale sofosbuvir + daclatasvir API, posibilitatea vindecării hepatitei C cu 200$ există acum (nu în viitor)
3. Există 150 de milioane de pacienți cu hepatită C în lume. Fără un tratament low-cost accesibil, viitorul majorității pacienților cu hepatită C arată astfel (vedeți fotografia de mai jos)



Succesul studiului este lăudat peste tot în știri. Iată câteva povești despre modul în care studiile REDEMPTION-1 ar putea influența tratamentul hepatitei C pe viitor.

     www.eurekalert.org/pub_releases/2016-04/eaft-lgd040816.php
     ilc-congress.eu/news/
     www.aidsmap.com/page/3050874/
     hepatitiscnewdrugs.blogspot.si/2016/04/g...-antivirals-for.html
     www.medscape.com/viewarticle/862085
In fiecare an HCV ucide peste 500000 oameni.Medicamentele generice pentru hepatita C functioneaza. Nu deveni statistica! Cauta pe Google “medicamente generice pentru hepatita C”.
HCV kills more than 500000 people every year. HCV generic drugs work. Don't become a statistic.
By sharing this Youtube video you might save someone’s life!
My TX: HEPCVIR-L[generic Harvoni]-India
SVR52 achieved
Attachments:
The following user(s) said Thank You: DrJames, mgalbrai, isaing4, Hazel, GT2

FIXHEPC information translated in Romanian language 7 years 10 months ago #15507

Foarte bine prietene!
m
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
forums.delphiforums.com/generichcvtx

G 1a F-1
Started tx 10/23/15 (Meso sof & led) ALT 48 AST 28 v/l 1.6 mil
11/17/15 4 wk lab ALT 17 AST 16 <15
11/18/15 Started Harvoni
12/16/15 8 wk lab ALT: 15 AST: 13 V/l UND
1/14/16 Fin. Tx
7/07/16 UND SVR 24
The following user(s) said Thank You: Joy, isaing4, rohcvfighter

FIXHEPC information translated in Romanian language 7 years 10 months ago #15700

  • rohcvfighter
  • rohcvfighter's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Vindecat de HCV cu med. generice. Cured with generics HCV drugs.
  • Posts: 389
  • Karma: 15
  • Thank you received: 1594
Because many people question themselves often about the risks of online orders for medication, here is another translation of the fixhepc webpage "Supply Chain Integrity":
Pentru ca multi oameni se intreaba adesea cu privire la riscurile comenzilor online pentru medicamente, aici avem inca o traducere a paginii web fixhepc "Integritatea lantului de aprovizionare":
- as file -

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF



- as RO translated post -

Integritatea lanțului de aprovizionare – Ce să verifici înainte de a cumpăra online tratamentul pentru hepatita C

activitatea de traducere a fost efectuată în regim de voluntariat de către un utilizator înregistrat pe platforma fixhepc.com. Deși traducătorul a depus cele mai bune eforturi pentru a furniza o traducere de acuratețe ridicată, acesta nu își poate asuma responsabilitatea asupra ei, în caz de dubii ori în scop de clarificare, textul original, în limba engleză, putând fi consultat la adresa sursă:
fixhepc.com/getting-treated/supply-chain-integrity.html


De ce ar trebui să fii preocupat de integritatea lanțului de aprovizionare?

Înainte de a lua decizia de a importa medicamente fie din China, Bangladesh sau India, ar trebui să acorzi atenția cuvenită integrității lanțului de aprovizionare, sau altfel zis, cum poți fi sigur că medicația pe care ai comandat-o și plătit este într-adevăr ceea ce ai nevoie?

Medicamentele pentru hepatita C invită în special escrocii online din cauza prețului incredibil de mare al medicamentelor originale (de ex. tratamentul Harvoni costă în Statele Unite 94.000 $). Înainte de a cumpăra orice medicament de pe Internet, este important să verificați persoanele cu care aveți de-a face.

Cum pot verifica un furnizor de medicamente on-line?
Google

Cu ajutorul Google verificarea unei companii este gratuită și rapidă. De exemplu, dacă tastați "fixhepc înșelătorie" (n.r. „fixhepc scam”), nu veți găsi nici o plângere și www.scamadviser.com/is-fixhepc.com-a-fake-site.html (care returnează pe prima pagină) oferă în prezent acestui site un rating de încredere de 69%.



Verifică producătorul de API

Lanțul de aprovizionare trebuie să înceapă cu achiziția de către producătorul de medicamente a ingredientului farmaceutic activ (API) - cum ar fi sofosbuvir și ledipasvir în cazul medicamentelor pentru hepatita C. Asigurați-vă că API-ul care se află în medicamentele pe care le achiziționați a fost făcut de o companie cu reputație. Astfel de informații sunt uneori dificil de găsit; încercați să verificați pe site-ul online al furnizorului de medicamente cu care producător de API se află în parteneriat și examinează producătorul în detaliu - sunt reglementați în mod periodic de către autoritățile naționale, au existat scandaluri în trecut (puteți utiliza Google pentru a afla astfel de informații), este considerat drept un producător API respectabil și credibil?

Verifică producătorul medicamentului

Nu este neobișnuit ca furnizorul de medicamente on-line să nu fie aceeași companie ca producătorul de medicamente. Adică, producătorul de medicamente creează medicamentele și de obicei le comercializează și le vinde pentru sine. De exemplu, Pfizer, care produce Viagra vinde Viagra, dar canalul lor de vânzare este ceea ce poate considera drept canal regulat – doar cu rețetă de la un medic local și o puteți cumpăra de la farmacia locală.

Furnizorii de medicamente online utilizează o rută diferită pentru vânzări - vânzarea on-line, care prin comparație este mai puțin reglementată și ține de cumpărătorii (pacienții) înșiși să judece corect credibilitatea vânzătorului. Cu toate acestea, de pe site-ul vânzătorului trebuie să fie evident care companie a produs medicamentele actuale. În cazul în care o companie de renume, cum ar fi Pfizer, GSK, Novartis și așa mai departe este producătorul, atunci puteți fi cel puțin în parte încrezător cu privire la integritatea medicamentelor. În cazul în care, pe de altă parte, producătorul de droguri este o companie cu reputație îndoielnică, vi se recomandă să aveți grijă atunci când cumpărați. Fără capacitatea de a analiza și de a controla medicamentele pe care le cumpărați, sunteți o țintă ușoară pentru înșelătorii de medicamente on-line.

Verifică furnizorul de medicamente / vânzătorul

În mod evident verificarea furnizorului online, căruia sunteți pe cale să îi trimiteți banii, este de o importanță capitală. Puteți obține destul de multe informații de pe site-ul lor, dar întotdeauna să fiți conștienți de faptul că informația a fost scrisă de către compania însăși și s-ar putea să nu fie credibilă. O metodă excelentă pentru a verifica integritatea furnizorului de medicamente online este de a găsi recenzii obiective despre companie. Pe scurt, în cazul în care un furnizor de medicamente este credibil, ar putea exista oameni, care sunt mulțumiți de serviciul lor, ce vor face online cunoscută opinia lor. În cazul în care nu puteți găsi mărturii despre calitatea serviciilor din partea clienților, aceasta ar putea însemna că societatea abia începe să își construiască o reputație ori este o înșelătorie pur și simplu.

Luând Viagra ca exemplu, acest articol din Forbes sugerează că până la 77 la Sută din Viagra Cumpărată online ar putea fi falsă și posibil periculoasă, arată studiile (www.forbes.com/sites/melaniehaiken/2013/...gerous-new-data-say/ ). Când vă gândiți că medicamentele pentru hepatita C sunt de peste 10 ori mai scumpe, puteți ghici că stimulentele financiare pentru a vinde falsuri sunt de cel puțin de 10 ori mai multe. În cazul în care nu se întâmplă deja, se va întâmpla în curând.

Testarea medicamentelor - Un Pas Vital

Să luăm un scenariu: Un pacient cu hepatită C, care are nevoie de medicamente, comandă medicația bazată pe sofosbuvir de la un furnizor de medicamente online. Efectuează plata și după două săptămâni primește pastilele sofosbuvir, livrate acasă prin curier, pentru o fracțiune din cost. Pastilele sunt albe și par autentice. După 12 săptămâni în care a luat medicamentele, testele de sânge arată că nu există semne că hepatita C a fost vindecată; ba chiar mai mult, încărcătura virală este chiar mai mare, iar îmbolnăvirea ficatului progresează ca înainte.

Acesta este un scenariu perfect plauzibil. Un pacient a cumpărat pastilele, eticheta de pe cutie precizează "400mg sofosbuvir", iar pastilele arătau ca niște pastile. Drept rezultat, a pierdut 3 luni de timp, starea ficatului s-a înrăutățit, iar impactul emoțional al gândului că nici tratamentul cu medicamentul minune nu îl va ajuta, este devastator. Un astfel de pacient ar putea chiar să îi spună medicului său că noua medicație bazată pe sofosbuvir nu funcționează pentru el și să refuze tratamentul ulterior.

Iată o realitate - nimeni nu poate judeca, doar uitându-se la ele, dacă pastilele conțin ceea ce spun că ar trebui să conțină. Nici medicul nici farmacistul nu pot asigura integritatea medicamentelor înainte de ale testa mai întâi cu tehnici analitice farmaceutice. Fără testare, vă plasați încrederea în fiecare persoană care a manipulat produsul în cadrul lanțului de aprovizionare de la instalația de fabricație și până la tine.

La FixHepC Buyers Club suntem pe deplin conștienți de cât de importantă este testarea medicamentelor. Am analizat medicamentele sofosbuvir, ledipasvir, daclatasvir și ribavirină pe care le procurăm, cu tehnici analitice RMN de ultimă oră și am constatat că acestea conțin exact ceea ce spune pe etichetă. Cu toate acestea, pentru a asigura că pacienții noștri primesc medicamente credibile, noi oferim testarea analitică pentru fiecare medicament pe care îl oferim. În acest fel, noi și pacienții noștri pot fi cu adevărat încrezători cu privire la integritatea medicamentelor cu care avem de-a face.

Deși este convenabilă procurarea de medicamente care sunt deja încapsulate sub formă de tabletă sau capsulă, acest lucru poate face testarea dificilă, deoarece ele nu conțin o singură substanță pură potrivită pentru o astfel de testare.

Integritatea lanțului de aprovizionare a medicamentelor pentru hepatită C cumpărate online

Dacă ești un optimist, ai putea crede că nu se va întâmpla. Dacă ești un pesimist, vei citi „Fabrică de medicamente false pentru hepatită C percheziționată” (www.thenews.com.pk/Todays-News-6-304343-...atitis-C-drug-raided ) și înarmează-te cu informația că nu sunt doar inevitabile, ci se și întâmplă deja. Problema se va agrava în timp.

Vă rugăm să acordați o mare atenție acestei probleme și vedeți cum medicația importată poate fi comparată cu un standard de referință (fixhepc.com/blog/item/16-testing-provisions-patient-safety.html ).
In fiecare an HCV ucide peste 500000 oameni.Medicamentele generice pentru hepatita C functioneaza. Nu deveni statistica! Cauta pe Google “medicamente generice pentru hepatita C”.
HCV kills more than 500000 people every year. HCV generic drugs work. Don't become a statistic.
By sharing this Youtube video you might save someone’s life!
My TX: HEPCVIR-L[generic Harvoni]-India
SVR52 achieved
Attachments:
The following user(s) said Thank You: DrJames, mgalbrai, isaing4, GT2

FIXHEPC information translated in Romanian language 7 years 10 months ago #15702

faci un lucru mare aici! Mulțumesc!
m
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
forums.delphiforums.com/generichcvtx

G 1a F-1
Started tx 10/23/15 (Meso sof & led) ALT 48 AST 28 v/l 1.6 mil
11/17/15 4 wk lab ALT 17 AST 16 <15
11/18/15 Started Harvoni
12/16/15 8 wk lab ALT: 15 AST: 13 V/l UND
1/14/16 Fin. Tx
7/07/16 UND SVR 24
The following user(s) said Thank You: isaing4, rohcvfighter

FIXHEPC information translated in Romanian language 7 years 10 months ago #15865

  • rohcvfighter
  • rohcvfighter's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Vindecat de HCV cu med. generice. Cured with generics HCV drugs.
  • Posts: 389
  • Karma: 15
  • Thank you received: 1594
Herewith the romanian translation of Marko's blog from 11.05.2016: End of Hepatitis C Tourism?


as PDF file:

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF



and as posted RO blog:
Miercuri, 11 Mai 2016 06:33

Sfârșitul turismului pentru hepatită C?
India acordă brevetul pentru Sovaldi - Se termină turismul spre India pentru hepatita C?
Scris de Marko
activitatea de traducere a fost efectuată în regim de voluntariat de către un utilizator înregistrat pe platforma fixhepc.com. Deși traducătorul a depus cele mai bune eforturi pentru a furniza o traducere de acuratețe ridicată, acesta nu își poate asuma responsabilitatea asupra ei, în caz de dubii ori în scop de clarificare, textul original, în limba engleză, putând fi consultat la adresa sursă: fixhepc.com/blog/item/69-india-grants-patent-sovaldi.html

De mai bine de un an, pacienții cu hepatită C, care nu și-au putut permite în țara lor prețul ridicat al noilor medicamente pentru hepatita C, au putut merge în India și să cumpere medicamentele de care aveau nevoie pentru a se face bine pentru aproximativ 2.000 $. Această fereastră care a vindecat mii și mii de pacienți este pe cale să se închidă, ca urmare a hotărârii biroului indian pentru brevete privind medicamentul Sovaldi (400mg sofosbuvir).

Gilead Sciences, compania farmaceutică ce produce Sovaldi, nu a reușit să demonstreze inventivitatea și noutatea suficiente pentru a se acorda un brevet pentru Sovaldi. Din moment ce ei nu au dorit să piardă o piață așa de mare precum India, au dat licențe către 11 producători de generice din India pentru a produce și distribui pastilele sofosbuvir low-cost, ca plan B (obținerea unui brevet de invenție fiind planul A).

Potrivit Reuters, Gilead a făcut apel împotriva hotărârii, care oprea biroul de brevete indian să le ofere un brevet pentru molecula de sofosbuvir (www.reuters.com/article/us-gilead-india-patent-idUSKCN0Y12NA ). Într-o schimbare dramatică de viziune, biroul de brevete indian tocmai a dat lui Gilead ceea ce a vrut de-a atâta timp - un brevet. Cu planul A în joc acum, Gilead ar putea alege și să renunțe la planul B - acest lucru ar însemna că nu vor mai exista pastile low-cost cu sofosbuvir de importat din India și ar lăsa milioane de oameni să aleagă între strângerea a mai mult de 80.000 $ pentru medicamentul original sau să se confrunte cu consecințele letale ale hepatitei C netratate.

Aprovizionarea cu medicamente pentru hepatita C a Fix Hep C Buyers Club nu este afectată

Fix Hep C Buyers Club rămâne unul dintre cei mai puternici furnizori de medicamente low-cost pentru hepatita C. Începând cu sofosbuvir, proviziile Buyers Club sunt furnizate din China, nu din India, lanțul de aprovizionare nu va fi afectat, iar fiecare pacient cu hepatită C poate să caute ajutorul de care au nevoie prin contactarea noastră (fixhepc.com/contact-us.html ).

De ce și-a schimbat opinia biroul de brevete indian?

În contradicție directă cu ordinul său anterior, controlorul general al brevetelor , desenelor și mărcilor comerciale (www.ipindia.nic.in/ ) a acordat companiei farmaceutice americane Gilead Sciences brevetul în India pentru medicamentul blockbuster pentru hepatita C, Sofosbuvir (nume de brand Sovaldi). O cerere de brevet a fost respinsă prima dată în ianuarie 2015 ca fiind lipsită de inventivitate și noutate.

Cu toate acestea, luni, oficiul de brevete a respins toate opozițiile anterioare acordării și a declarat că a considerat, "compușii revendicați ca fiind noi, inventivi și brevetabili conform legii brevetelor." Decizia este o lovitură majoră pentru accesul la circulația medicamentelor, a declarat Leena Menghaney, șef al Médecins Sans Frontières (MSF)-Asia de Sud. "A existat o presiune excesivă construită asupra guvernului indian pentru a dilua funcționarea independentă a oficiului de brevete pentru a se asigura că cererile de brevetare sunt acordate mult mai ușor firmelor din SUA. În acest proces, oficiul de brevete a ignorat complet demersurile recente din S.U.A. împotriva lui Gilead cu privire la aceeași cerere, care s-a dovedit a încălca două dintre brevetele de la Merck, învingând în mod clar pretenția lui Gilead că cererea sa privind medicamentul a fost nouă ", a adăugat dna Menghaney.



"Acestea sunt vremuri foarte înfricoșătoare pentru comunitățile de pacienți din întreaga lume care se bazează pe medicamentele generice la prețuri accesibile provenind din India. Campania guvernului "Făcut în India" pare a fi doar pentru companiile străine și nu pentru industria de generice din India, care a fost colac de salvare pentru oamenii din întreaga lume ", a declarat Loon Gangte împreună cu Rețeaua Delhi de Oameni Pozitivi.

Într-o declarație, Gilead a salutat măsura, dar a spus că nu va avea nici un impact asupra disponibilității compusului, care este deja licențiat către 11 producători de generice din India pentru a fi distribuit în 101 țări în curs de dezvoltare.

Brevetul pentru sofosbuvir merge dincolo de oficiul de brevete

O altă aplicație-cheie pentru sofosbuvir este în așteptare la oficiului de brevete Calcutta si mai multe opoziții la acordarea acestuia au fost depuse de către grupuri de interes ale pacienților și publice. Precizând că acest caz a fost decis în afara meritului aspectelor tehnice și juridice, Tahir Amin Co-fondator și director al Inițiativei Proprietății Intelectuale pentru Medicamente, Access și de Cunoștințe (I-MAK), a declarat că organizația va face apel împotriva deciziei. "Oficiul de brevete indian a trebuit să se confrunte cu o mulțime de influențe externe în acest caz, mai ales de la decizia inițială de anul trecut. În mod clar decizia a fost luată în afara ariei oficiului de brevete. Decizia nu a fost motivată în mod corespunzător și există o mulțime de discrepanțe. Interpretarea legii, așa cum este ea inteționată, nu a fost aplicată și vom face apel împotriva ei. "

Ia-ți medicamentele pentru hepatita C astăzi de la Fix Hep C Buyers Club

Companiile farmaceutice încearcă tot mai greu pe toate fronturile să limiteze producția de medicamente low-cost pentru hepatita C. Pentru ei, un pacient cu hepatită C valorează 80.000$ sau mai mult. Pentru noi la Fix Hep C Buyers Club, un pacient cu hepatită C înseamnă economisire pentru că din punct de vedere moral considerăm un lucru corect; acesta este motivul pentru care am obținut un mod legal și sigur pentru ca pacienții cu hepatită C să procure medicamentele de care au nevoie pentru mai puțin de 2.000 $. Vă rugăm să ne contactați cu privire la natura bolii si Dr. Freeman vă va sfatui (fixhepc.com/contact-us.html ) cu privire la cel mai bun mod de tratament, și ceea ce este și mai important, vom livra tratamentul la ușa dumneavoastră cât mai curând posibil.
In fiecare an HCV ucide peste 500000 oameni.Medicamentele generice pentru hepatita C functioneaza. Nu deveni statistica! Cauta pe Google “medicamente generice pentru hepatita C”.
HCV kills more than 500000 people every year. HCV generic drugs work. Don't become a statistic.
By sharing this Youtube video you might save someone’s life!
My TX: HEPCVIR-L[generic Harvoni]-India
SVR52 achieved
Attachments:
The following user(s) said Thank You: DrJames, Joy, mgalbrai, Gaj, isaing4, Hazel, GT2

FIXHEPC information translated in Romanian language 7 years 10 months ago #16068

  • rohcvfighter
  • rohcvfighter's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Vindecat de HCV cu med. generice. Cured with generics HCV drugs.
  • Posts: 389
  • Karma: 15
  • Thank you received: 1594
Hello Everybody,

below is the youtube link to a video containing the Romanian subtitle in which dr. Freeman talks about the new Hep C medication. The original video is the one being posted on the Fixhepc homepage.
Buna,
mai jos este un link youtube catre un video care are subtitrare in limba romana, in care dr. Freeman vorbeste despre noul tratament pentru hepatita C. Materialul video original este cel de pe pagina de start a Fixhepc.

In fiecare an HCV ucide peste 500000 oameni.Medicamentele generice pentru hepatita C functioneaza. Nu deveni statistica! Cauta pe Google “medicamente generice pentru hepatita C”.
HCV kills more than 500000 people every year. HCV generic drugs work. Don't become a statistic.
By sharing this Youtube video you might save someone’s life!
My TX: HEPCVIR-L[generic Harvoni]-India
SVR52 achieved
The following user(s) said Thank You: DrJames, mgalbrai, Gaj, isaing4, Meg

FIXHEPC information translated in Romanian language 7 years 10 months ago #16221

  • rohcvfighter
  • rohcvfighter's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Vindecat de HCV cu med. generice. Cured with generics HCV drugs.
  • Posts: 389
  • Karma: 15
  • Thank you received: 1594
Herewith the romanian translation of Marko's blog from 17.05.2016: How to get generic Harvoni or generic Sovaldi from India - The Hard and The Easy Way

as PDF file:

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF



and as posted RO blog:
Marți, 17 Mai 2016 08:34

Cum să obții generice Harvoni sau generice Sovaldi din India – Calea cea grea și calea ușoară
Scris de Marko
activitatea de traducere a fost efectuată în regim de voluntariat de către un utilizator înregistrat pe platforma fixhepc.com. Deși traducătorul a depus cele mai bune eforturi pentru a furniza o traducere de acuratețe ridicată, acesta nu își poate asuma responsabilitatea asupra ei, în caz de dubii ori în scop de clarificare, textul original, în limba engleză, putând fi consultat la adresa sursă: fixhepc.com/blog/item/72-generic-harvoni-sovaldi.html

Originalele Harvoni și Sovaldi făcute de Gilead Sciences sunt vândute în lumea dezvoltată la un preț foarte ridicat. Prețul actual al originalului Harvoni în SUA este de 94.500$ pentru un tratament de 12 săptămâni și mai mult de 50.000€ în multe țări europene. Cu toate acestea, Gilead este cunoscut pentru acordarea de licențe pentru companiile farmaceutice din țările în curs de dezvoltare, cum ar fi India și Egipt, pentru a crea versiunile generice ale medicamentelor lor, la prețuri mult mai mici.

Există două modalități de a obține cele mai bune tratamente pentru hepatita C la un preț scăzut.

1. Mergi în India și obține genericele Sovaldi sau genericele Harvoni - include cheltuielile de călătorie, vizita la un medic indian, căutarea distribuitorului pe cont propriu, etc.
2. Comandă simplu, online, tratamentul pentru hepatita C de care ai nevoie prin intermediul FixHepC Buyers Club și îți vor fi livrate la ușă (calea recomandată).

Calea cea grea de a obține tratamentul hepatitei la preț scăzut (mai jos, veți vedea cum fiecare pacient cu hepatită C poate să procedeze mult mai ușor)
În cazul noilor tratamente pentru hepatită C, genericele Harvoni (www.drugs.com/availability/generic-harvoni.html ) precum și genericele Sovaldi sunt produse în 7 fabrici farmaceutice din India și cu scopul principal de a ajuta populația Indiei de a se vindeca de hepatita C. Deoarece tratamentul cu genericele Harvoni se vinde atât de scăzut precum 1.000 $ pentru 12 săptămâni de tratament spre deosebire de prețurile zguduitoare din lumea dezvoltată, tot mai mulți oameni caută să economisească mai mult de 90.000 $ prin cumpărarea genericelor Harvoni din India. Din fericire, există o modalitate de de a cumpăra genericele Harvoni din India și scopul acestui articol este de a schița aproximativ cum cineva își poate procura genericele Harvoni din India.

Costul unui tratament standard cu Harvoni în SUA, Canada, Europa, India, Egipt și Australia.



De ce India poate produce și vinde generice Harvoni
De obicei, un medicament, cum ar fi Harvoni este brevetat și creatorul (în acest caz, Gilead Sciences) are o exclusivitate pentru producerea și vânzarea medicamentului. Cu toate acestea, chiar și atunci când Sovaldi a apărut în decembrie 2013 în Statele Unite, India a avut probleme în a plăti un preț așa de ridicat pentru vindecarea bolii. Întrucât India este o piață așa de mare, cu mai mult de 1 miliard de oameni și estimativ, cu mai mult de 30 de milioane de pacienți cu hepatită C, Gilead Sciences a fost de acord să dea licențe pentru fabricile farmaceutice din India pentru a produce și vinde genericele Harvoni și genericele Sovaldi la un cost foarte scăzut. La fiecare vânzare, însă, Gilead Sciences beneficiază de redevențe. Dat fiind faptul că genericele Harvoni sunt vândute pentru aproximativ 10$ pe pastilă, în cazul în care Gilead culege 5$ din redevențe, există mai mult de 10 miliarde $ care încă pot fi facute în India doar din hepatita C. În cadrul negocierilor pentru această afacere de care acum fiecare pacient cu hepatită C din SUA sau Europa poate beneficia, a fost declarat de către autoritățile indiene că acestea nu recunosc inovația care a intrat dezvoltarea Sofosbuvir, ingredientul activ al lui Harvoni. Deoarece molecula este foarte asemănătoare cu alte medicamente antivirale care există deja pe piață, Gilead a decis să acorde licențe pentru a produce genericele Sovaldi mai întâi, iar când Harvoni a ieșit în SUA, a urmat licența de a produce genericele Harvoni.

Cum funcționează sistemul pentru a cumpăra medicamente generice în India
Pentru a putea înțelege modul în care cineva poate cumpăra genericele Harvoni din India, este important să se înțeleagă ce fel de sistem are India pentru cumpărarea de medicamente generice. Există trei factori:
1. Producția de medicamente (limitată la 7 companii care au licențe de la Gilead Sciences pentru a produce genericele Harvoni)
2. Distribuitorii de medicamente (companii en-gros înregistrate pentru a vinde medicamentele generice către farmacii și persoane fizice)
3. Farmacii (care au grijă de distribuția generală și distribuirea de generice Harvoni)

Cine poate produce generice Harvoni în India
Printre cele 7 societăți originale licențiate pentru a produce noile medicamente pentru hepatita C, cele mai importante sunt Mylan și Natco Pharma. Mylan a lansat genericele Sovaldi (www.mylan.in/en/news/press-releases/2015/123273 ) sub denumirea comercială MyHep (www.mylan.in/en/news/press-releases/2015/123273 ) - acestea sunt pastile de 400mg sofosbuvir fără cele 90 mg ledipasvir, care sunt prezente în Harvoni. Natco Pharma, pe de altă parte, a lansat ambele, genericele Sovaldi sub denumirea Hepcinat și genericele Harvoni sub numele Hepcinat LP natcopharma.co.in/about/news/ ) și îl vând în mai mult de 100 de țări în curs de dezvoltare (de exemplu, în Nepal prețul pentru flaconul de 28 de pastile este de aproximativ 380$).
Genericele Harvoni ale Natco Pharma sunt comercializate sub denumirea comercială Hepcinat LP. Alte companii care pot produce generice Harvoni (in.reuters.com/article/2014/09/15/gilead...dINKBN0HA0TI20140915 ) sunt Cipla, Hetero Labs, Ranbaxy Laboratories, Sequent Scientific și Strides Arcolab.

Cum poate oricine cumpăra generice Harvoni în India
Dacă sunteti cetățean din SUA sau Europa și aveți nevoie de Harvoni pentru tratamentul hepatitei C, s-ar putea să aveți o problemă în a cumpăra originalele Harvoni, din cauza costurilor foarte ridicate. Acesta este motivul pentru care "turismul Hepatitei C" începe să înflorească în India, deoarece tot mai mulți oameni se duc în India pentru a încerca să-și procure genericele Harvoni care costă doar aproximativ 1.000$. Problema majoră este cum să le cumpere efectiv, fie mergând în India, fie prin comandă online către o farmacie online, cu reputație.

Am o rețetă pentru Harvoni de la medicul american, dar nu-mi pot permite costurile. Pot să merg cu ea în India și cumpăra genericele Harvoni? (Chris, Ohio)
Obținerea de generice Harvoni nu este, din păcate, așa de ușoară precum să zbori spre India, să mergi la prima farmacie și să obții genericele Harvoni cu rețetă medicală non-indiană. Pacienții sunt sfătuiți să știe dinainte despre ce ei înșiși au nevoie și pe cine să contacteze. Întregul proces poate fi foarte complicat - acesta este motivul pentru care pacienții cu hepatită C sunt sfătuiți să folosească serviciile FixHepC Buyers Club pentru a obține medicamentele de care au nevoie într-un mod simplu și legal.

Rețeta indiană de la medicul indian
Rețeta medicală americană sau europeană nu este valabilă în alte țări, precum India. Pentru ca un medic să poată prescrie medicamentele pentru hepatită C, el sau ea trebuie să confirme diagnosticul de hepatită C. Aceasta include o serie de teste de sânge, care trebuie efectuate, precum și fibroscan. Iată un sfat: cei mai mulți medici indieni vor accepta rezultatele testelor din SUA, Europa, Egipt, Canada ori similare. Prin aducerea în India a tuturor rezultatelor și testelor de sânge pe care le-ați făcut cu medicul dumneavoastră actual, nu numai că veți economisi bani, dar veți evita întârzierile pe care obținerea programărilor pentru analize și așteptarea rezultate le-ar putea cauza. În plus, fiți atent că veți obține o rețetă pentru medicamentele generice Harvoni ale societăților menționate mai sus, cu licențe care sunt aprobate de FDA. MyHep de la Mylan (www.news-medical.net/news/20150223/Mylan...nic-hepatitis-C.aspx ) și Hepcinat LP de la Natco sunt medicamente cu reputație și credibile.

Găsirea unui distribuitor de generice Harvoni
Atunci când cineva se trezește pe străzile din India cu o rețetă generică Harvoni, prima idee ar fi să găsească o farmacie locală și să ia medicamentele de acolo. Aceasta este ceea ce poate suprinde pe mulți dintre pacienții cu hepatită C, deoarece marea majoritate a farmaciilor locale nu au generice Harvoni în stoc și nu sunt foarte dispuse să le comande doar pentru un singur pacient. Există, totuși, farmacii specific de mari, care oferă spre vânzare generice Harvoni odată ce cineva are o rețetă validă - în manual există de asemenea o listă de farmacii credibile. Problema este că medicamentele precum Harvoni sunt prea scumpe pentru ca farmaciile India să le aibă în stoc. Acesta este motivul pentru care cel mai rapid și sigur mod de a obține genericele Harvoni este prin intermediul distribuitorilor. Acestea sunt cele mai mari afaceri en-gros, care aprovizionează în principal farmaciile, dar vând medicamente precum genericele Harvoni și direct către persoane fizice.
1. Contactați distribuitorul și prezentați documentele solicitate cum ar fi rețeta medicală validă și o copie a pașaportului și plasați o comandă pentru genericele Harvoni.
2. Distribuitorul va contacta sediul central și transmite documentația dvs.
3. Dacă documentația este validată, sediul central va oferi distribuitorului informații despre timpul de livrare și locație.
4. Distribuitorul vă va informa cu privire la timpul de livrare specificat și locație (nu uitați să aveți rețeta originală la dvs.).
5. La primirea genericelor Harvoni pacienții plătesc și li se dă o chitanță ștampilată.
Prețul genericelor Harvoni diferă de la un distribuitor la altul. Cel mai bine este să contactați câțiva distribuitori pentru a obține cel mai mic preț, deoarece toți vând aceleași produse. În cele din urmă prețul unui flacon poate fi de aprox. 30.000 de rupii indiene sau aproximativ 450 $ pe sticla. Pentru un tratament gereral de 12 săptămâni Harvoni, este nevoie de 3 flacoane în valoare totală de 1350$ pentru intregul tratament. Acesta este un preț substanțial mai mic decât costul Harvoni din SUA de 94.500$.

Aducerea genericelor Harvoni acasă
După ce ați obținut genericele Harvoni în India, puteți alege să rămâneți acolo pe durata tratamentului. Cu toate acestea, majoritatea celor cu hepatită C doresc să se întoarcă în țara lor de origine și apare dilema despre ce ar putea însemna trecerea graniței cu medicamentele. Nu există nici o grijă dacă și numai în cazul în care genericele Harvoni sunt destinate uzului personal. Reglementarile FDA (www.fda.gov/RegulatoryInformation/RulesRegulations/ ) spun că o aprovizionare de medicamente pentru 3 luni pot fi transportate personal la trecerea frontierelor țării, fără a notifica autoritățile desemnate. De exemplu, dacă intrați în SUA, cu două pachete de aspirină pentru dureri de cap în geantă, nu trebuie să anunțați FDA – la fel este și cu genericele Harvoni. În Europa, omologul FDA este numit EMA (www.ema.europa.eu/ema/ ) și are reguli foarte similare. Experiența personală a unui pacient australian cu hepatită C care a mers în India pentru a obține genericele Harvoni a fost că importul noilor medicamente pentru hepatită C pentru uz personal este legal și că nu ai probleme nici pe aeroporturile din India nici din Statele Unite.

Cum se obțin medicamentele low-cost pentru hepatită C – Calea ușoară
După cum ați văzut, nu este un lucru ușor să mergi în India și să obții genericele Sovaldi sau genericele Harvoni. Multe pot merge prost; și chiar dacă totul merge conform planului, te uiți la cele 1000$ cheltuieli de călătorie și la cel puțin o săptămână de timp pierdut pe străzile din India.

Care este calea cea mai ușoară de a obține tratamentul hepatitei C precum sofosbuvir, ledipasvir și daclatasvir?
FixHep C face să fie ușor și simplu pentru ca cei cu hepatită C din intreaga lume să importe medicamentele pentru hepatită C pentru mai puțin de 2.000 $. Acesta este modul în care funcționează.
1. Contactați FixHepC Buyers Club și discutați cu Dr. Freeman despre ce tratament aveți nevoie. Puteți să-l contactați aici (fixhepc.com/contact-us.html). Veti stabili în mod definitiv ce tratament funcționează cel mai bine pentru tine.
2. Dr. Freeman îți va asigura o rețetă si te va ajuta să imporți medicamentele pentru hepatita C de care aveți nevoie la un preț foarte redus.

Asta e tot. Scriind astăzi un e-mail către Dr. Freeman (fixhepc.com/contact-us.html), poate însemna că vei începe tratamentul hepatitei C în termen de o lună și pentru mai puțin de 2.000 $.
In fiecare an HCV ucide peste 500000 oameni.Medicamentele generice pentru hepatita C functioneaza. Nu deveni statistica! Cauta pe Google “medicamente generice pentru hepatita C”.
HCV kills more than 500000 people every year. HCV generic drugs work. Don't become a statistic.
By sharing this Youtube video you might save someone’s life!
My TX: HEPCVIR-L[generic Harvoni]-India
SVR52 achieved
Attachments:
The following user(s) said Thank You: DrJames, mgalbrai, isaing4, GT2

FIXHEPC information translated in Romanian language 7 years 10 months ago #16261

  • isaing4
  • isaing4's Avatar
  • Offline
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Stop saying 'I wish' and start saying 'I will'. :)
  • Posts: 239
  • Karma: 5
  • Thank you received: 423
Hi rohcvfighter,
Great work your translation for romanian hepatitis C sufferers!
I am also from Romania and I took Twinvir. I bought it directly from Incepta, at that time it seemed the best option.
Now I know that FixHepC can supply the new DAA medication for hepatitis C via post service to the home.
I hope to have my undetectable UND, 12 weeks post EOT, my SVR12 and being cured!
Anyone from Romania who wants to contact me, can do it by email, see my signature!
I wish you all the best and only UND!

Buna rohcvfighter,
Apreciez mult munca de traducere pentru bolnavii romani de hepatita C!
Si eu sunt din Romania si am luat Twinvir. L-am cumparat direct de la Incepta, in acel moment parea cea mai buna optiune.
Acum stiu ca FixHepC poate aduce noile medicamente DAA pentru hepatita C prin posta, direct la tine acasa.
Sper sa fiu nedetectabil UND, la 12 saptamani dupa terminarea tratamentului EOT, sa obtin SVR12 si sa fiu vindecata!
Oricine din Romania, care doreste sa ma contacteze, poate sa o faca prin email, vezi semnatura mea!
Va doresc toate cele bune si numai NEDETECTABIL!
#love #love #love
HCV since I don't know. Diagnosed in 2010.
GT1b, F0/F1, VL 9M, ALT 44, AST 42, Tx naive,
started 12 wks Twinvir on 06.12.2015. Feeling great and grateful :)
virus not detected 06.02.2016 & SVR24
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
The following user(s) said Thank You: mgalbrai, rohcvfighter, GT2

FIXHEPC information translated in Romanian language 7 years 10 months ago #16585

  • rohcvfighter
  • rohcvfighter's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Vindecat de HCV cu med. generice. Cured with generics HCV drugs.
  • Posts: 389
  • Karma: 15
  • Thank you received: 1594
In the next 4 posted messages there will be uploaded the Romanian translations of the "FIXHEPC HOME" pages.
- Background
- Worldwide Impact
- Gilead
- REDEMPTION eTrials

P.S. it will take couple of days to finish the translation for all 4 pages...
In fiecare an HCV ucide peste 500000 oameni.Medicamentele generice pentru hepatita C functioneaza. Nu deveni statistica! Cauta pe Google “medicamente generice pentru hepatita C”.
HCV kills more than 500000 people every year. HCV generic drugs work. Don't become a statistic.
By sharing this Youtube video you might save someone’s life!
My TX: HEPCVIR-L[generic Harvoni]-India
SVR52 achieved

FIXHEPC information translated in Romanian language 7 years 10 months ago #16586

  • rohcvfighter
  • rohcvfighter's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Vindecat de HCV cu med. generice. Cured with generics HCV drugs.
  • Posts: 389
  • Karma: 15
  • Thank you received: 1594
In this post I attach the Romanian translation for the FIXHEPC "homepage_background" page
In aceasta postare atasez traducerea in limba romana a paginii FIXHEPC "homepage_background"

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF



24.August.2015
Context

activitatea de traducere a fost efectuată în regim de voluntariat de către un utilizator înregistrat pe platforma fixhepc.com. Deși traducătorul a depus cele mai bune eforturi pentru a furniza o traducere de acuratețe ridicată, acesta nu își poate asuma responsabilitatea asupra ei, în caz de dubii ori în scop de clarificare, textul original, în limba engleză, putând fi consultat la adresa sursă: fixhepc.com/home/background.html

Hepatita C este un virus cu transmitere prin sânge care cauzează inflamarea ficatului. Virusul este prezent în sângele unei persoane infectate și poate fi răspândit prin contact „sânge-la-sânge”. Acesta este de obicei răspândit prin folosirea în comun a acelor nesterile, seringilor și altor echipamente de injectare a medicamentelor.

Înainte de 1988 (când hepatita C a fost în mod oficial identificată) hepatita C era cunoscută drept hepatita non-A, non-B. Nu a existat un test pentru ea până în 1991, ceea ce înseamnă că, în anii 1970 și 1980 mulți oameni au contractat-o fără să vrea, nu prin consumul intravenos de droguri, ci prin transfuzii de sânge și tatuaje.

La termen lung, aproximativ 10% dintre persoanele cu hepatită C vor muri din cauza complicațiilor ce includ ciroza hepatică și cancerul de ficat. Majoritatea celor bolnavi suferă pe termen lung o oboseală cronică și poartă cu ei o teamă mereu prezentă de a nu-i infecta pe cei din jurul lor.

Până de curând tratamentele pentru hepatita C au fost problematice și sufereau de 5 probleme esențiale:

Rate de vindecare slabe <50%
Durate lungi de tratament de 26-52 săptămâni
Accesul restricționat din cauza nevoii de a face injecții periodice ce necesită prezentarea într-o unitate medicală
Accesul restricționat din cauza costurilor ridicate și a resurselor limitate (liste de așteptare)
Efecte secundare extrem de neplăcute ce i-a determinat pe mulți dintre cei care au fost tratați să considere tratamentul ca fiind mai rău decât boala

Recent au devenit disponibile tratamente orale combinate, cu durata de 12 săptămâni. Aceste tratamente au avantajele:

Administrare pe cale orală, o dată pe zi, a unui comprimat, adecvată pentru tratamentul ambulatoriu
Rate ridicate de vindecare >90% pentru majoritatea pacienților
Efecte secundare minime
Durata tratamentului de 12 săptămâni (84 zile)

Din păcate, prețul curent este de circa 100.000 $ per pacient. Din fericire, mai multe țări, inclusiv motoarele producătoare, India și China, nu au recunoscut brevetele de invenție si produc aceste medicamente la 1/50 din preț, ceea ce înseamnă că este posibil să vă tratați pentru mult mai puțin, decât o sută de mii de dolari.
In fiecare an HCV ucide peste 500000 oameni.Medicamentele generice pentru hepatita C functioneaza. Nu deveni statistica! Cauta pe Google “medicamente generice pentru hepatita C”.
HCV kills more than 500000 people every year. HCV generic drugs work. Don't become a statistic.
By sharing this Youtube video you might save someone’s life!
My TX: HEPCVIR-L[generic Harvoni]-India
SVR52 achieved
Attachments:
The following user(s) said Thank You: DrJames, mgalbrai, isaing4, Meg, GT2
Time to create page: 1.669 seconds

Copyright © 2015-2020 FixHepC

Back to Top